Luonnontuotteita Inarista

Ruokasektorin valtakunnallinen koordinaatiohanke tiedottaa 25.11.2020

Ruokasektorin valtakunnallinen koordinaatiohanke tiedottaa, 35/2020 (25.11.2020)

1. EU:n uuden luomuasetuksen voimaantulo siirtyi vuoteen 2022

Uuden asetuksen tavoitteena on yksinkertaistaa ja yhtenäistää luomutuotannon käytäntöjä ja mahdollistaa entistäkin nopeampi kasvu EU:n alueella. Tiedotteessa on myös muutamia nostoja tulevan asetuksen sisällöstä.

 2. Kotimaisen kalan edistämisohjelman lausuntopyyntö, auki 27.11. asti

Kotimaisen kalan edistämisohjelman tavoite on, että vuonna 2027 suomalaiset syövät kalaa ravitsemussuositusten mukaisesti 2-3 kertaa viikossa. Tutustu sisältöön tarkemmin, lausuntopyyntö sivun lopussa.

3.  Valtakunnallinen Food Business Challenge 2021 -ideakilpailu

Kilpailu on avoin toisen asteen opiskelijoille ja korkeakouluopiskelijoille kaikilta aloilta. Kilpailun teemana on kestävät ruokaratkaisut ja siinä haetaan ruoka-alan uusia liikeideoita ja innovaatioita pellolta pöytään. Tarkempaa tietoa sisällöstä ja aikataulusta. Vinkkaathan opiskelijoille!

 Viestijänä,  Päivi Töyli

Ruokasektorin valtakunnallinen koordinaatiohanke, Turun yliopiston Brahea-keskus

 Terveisin

Ruokasektorin valtakunnallinen koordinaatiohanke, Lapin yhteyshenkilö Petri Muje